SHOARMA-PIZZERIA TWINS BABO

SHOARMA-PIZZERIA TWINS BABO Vandaag Pizza, morgen Shoarma?

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 834 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Shoarma-Pizzeria Twins Babo. Meer weten? Ontdek meer

15 jun 2022 om 6:59 Friet was koud , pizza was nog rouw
13 jun 2022 om 13:51 Vonden het helaas erg vet .
26 mei 2022 om 7:23 Het gaat om een broodje shoarma. De sla zag er bruin en verlept uit. De tomatensaus was zo dun als water. De shoarma smaakte niet lekker.
2 mei 2022 om 9:40 Bezorging was niks mee.. Ik bestelde de duurste lamskotelet schotel van heel tilburg! En dan krijg ik lamsnek! Het goedkoopste gedeelte van een lam, dit is gewoon oplichting! Deze was zo taai net schoenzool en te weinig! Friet niet doorbakken!
22 apr 2022 om 20:00 Rauwe friet in de kapsalon grote bladen sla alsof het voor een konijn is. Bezorger was zeer onvriendelijk
22 apr 2022 om 7:06 Bij de kapsalon was het friet zacht en niet lekker en de knoflooksaus was waterig en de pizza was helemaal goed
5 apr 2022 om 21:54 Eten was koud
14 mrt 2022 om 15:35 Ik kreeg een petje met oud vlees, de bestelling werd niet aan de deur bezorgd
6 mrt 2022 om 16:41 Bezorging Was verkeerd gereden. Duurde wat langer. Eten goed
24 feb 2022 om 0:37 Wat heb ik genoten van de kapsalon zeg. En binnen 20 minuten bezorgd!
20 jan 2022 om 0:18 Ik kan geen langere bezorgtijd dan 90min selecteren maar 2 uur op m’n eten moeten wachten na 22:00 savonds wat daarna ook nog eens koud was en vies smaakte. Ik bestel hier nooit meer
18 jan 2022 om 20:27 Te velvet in t bakje