SHOARMA-PIZZERIA TWINS BABO

Recentebeoordeling


4 sterren uit 932 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Shoarma-Pizzeria Twins Babo. Meer weten? Ontdek meer

13 jul 2024 om 9:33 Salade in bakje was al verkleurd Dus alles was matig
3 jul 2024 om 3:26 Good food en snelle bezorging
27 jun 2024 om 20:59 Prima kwaliteit shoarma en saus ook de frites oké misschien meer variatie (bv tomaat)in de salade vriendelijke bezorging
26 jun 2024 om 8:29 Kwaliteit was goed,snelle levering vriendelijke bezorger
16 jun 2024 om 21:35 Kwaliteit viel tegen. Friet niet lekker gebakken. Salade kwam warm aan, niet lekker vers. Was teleurstellend. Voor dat geld verwacht je wel wat meer..
5 jun 2024 om 20:43 Sparibs waren nier mals berijd volgende kwer owrdnhet weer sparib expres
9 mei 2024 om 21:21 Me vriend had n pizza die zag er wel goed uit. Zelf Had ik kapsalon kip, smaakte niet echt..Was n klein bakje voor €10. knoflooksaus was waterig.
23 apr 2024 om 9:23 Had het n opmerking gezet weinig kaas op de pizza maar kreeg extra kaas ik heb de pizza niet gegeten en zo weer 15 euro weggegooid
13 apr 2024 om 19:49 Netjes op de gewenste tijd bezorgd. Vriendelijke bezorger. Goede portie. Voldoende warm. Was lang geleden dat ik hier besteld had, maar was goed tevreden !
25 mrt 2024 om 3:46 De vlees beetje te droog weing salade als voor schotel.
23 mrt 2024 om 15:59 Erg lekker en snel
7 mrt 2024 om 16:52 Lekker eten snel bezorgd