SHOARMA-PIZZERIA TWINS BABO

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 850 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Shoarma-Pizzeria Twins Babo. Meer weten? Ontdek meer

10 sep 2022 om 3:39 Nice
7 sep 2022 om 20:46 Gewoon goed
6 sep 2022 om 13:23 Soort Danerole-croissant deeg pizza. Vrij koud, duurde lang, bezorger was wel vriendelijk, chille gasten wel.
1 sep 2022 om 3:33 Top en dat s’nachts
29 aug 2022 om 8:30 Heel erg slecht niet voor herhaling vatbaar, bestelling verkeerd gemaakt, en het vlees Smaakte niet, het was gewoon niet te eten plus de knoflook saus wat waterig
26 aug 2022 om 2:24 Direct na bestelling controletelefoontje of 't wel klopt. Bij bezorging toegeven dat ze 't niet vertrouwden. Hier bestel ik nooit meer.
20 aug 2022 om 21:28 Eten was lekker maar veelste vroeg bezorgd. Erg irritant
17 aug 2022 om 7:47 Eten was koud, opmerkingen werden compleet genegeerd. Pizza was steen hard. Bezorger was een chagrijn
15 aug 2022 om 16:02 De bestelling is nooit aangekomen
9 aug 2022 om 12:46 Nog een kwartier later als dat de thuisbezorgd website aangaf, koud eten, niet de moeite waard. Onderbakke pizza, saus dunner als water.
7 aug 2022 om 7:12 Erg lang moeten wachten. Voor een "pizzeria" hebben ze echt geen idee hoe je een pizza maakt. Lijken wel kant en klare diepvries pizza's die ze gebruiken, echt niet goed.
1 aug 2022 om 21:24 The food never came at some point you couldn’t even reach the restaurant anymore. I have never gotten my money back and this is just ridiculous I would never order at this restaurant and obviously I’m not the only person waiting for 2-3 hours here